Gode tips for DRØMMEBADET

Baderom (002)Det er ikke alltid like lett å kjøpe nytt til badet, enten du bygger et nytt bad, pusser opp et gammelt eller kompletterer et eksisterende bad. Forberedelse og planlegging er alfa og omega i alle vellykkede prosjekter.

Hvis du gjør det riktig fra starten av, sparer du både tid og penger. Dessuten er det gøy å planlegge drømmebadet sitt!

Begynn med deg selv
Tenk på hva du og familien din vil ha i badet. Tenk på hvordan badet deres ser ut i dag og hva dere vil endre. Og selvfølgelig, hvor mye det skal koste. Vær praktisk og realistisk, og inngå kompromisser, men glem ikke dine egne drømmer heller! Dette skal jo bli et sted man går til med glede, ikke sant?

Finn de riktige håndverkerne
Mye av forarbeidet kan du gjøre selv, men til alle elektriske installasjoner må du ha en godkjent elektriker og forsikringsselskapet krever at du bruker en godkjent rørlegger slik at badet blir helt tett. Be om flere prisoverslag og sammenlign dem. Men tenk ikke bare på prisen. Velg de håndverkerne du kan stole på, snakke med og få gode råd av!

Det viktigste først
Noen beslutninger må du ta så tidlig som mulig, siden de styrer både budsjettet og den videre planleggingen. Du må bestemme om du vil ha et vegghengt eller gulvstående klosett. Dusj og/eller badekar? Gulvvarme? Hvor mye oppbevaringsplass trenger du? Hvordan tenker du deg belysningen? Har du andre ønsker? I denne forbindelsen er det helt vesentlig å ha en dyktig fagperson du kan snakke med.

Kilde: www.ifosanitar.no

One thought on “Gode tips for DRØMMEBADET

 • 30. november 2016 at 13:03
  Permalink

  Hei, dette er en kommentar.
  For å starte med moderering, redigering og sletting av kommentarer, vennligst gå til Kommentar-skjermen i kontrollpanelet.
  Kommentar-avatarer kommer fra Gravatar.

  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *