Ståle viderefører bedriften han startet i

I 22 år har rørleggerbedriften Odd Eierholen holdt til på Flisa. Godt og profesjonelt utført håndverksarbeid og fleksible medarbeidere har gitt dem godt rykte og fotfeste i Solørregionen. Tidligere læring Ståle Sparby har nå overtatt hele rørleggervirksomheten.

Rørleggerbedriften Odd Eierholen så dagens lys i 1995 da Odd startet sin egen virksomhet, forteller Ståle Sparby. Odd drev i mange år helt alene, men så at rørleggerfaget manglet rekruttering.

For å sikre kompetansen fremover tok Odd Eierholen inn flere lærlinger i rørleggerbedriften sin. Ståle Sparby var altså en av dem.

– Jeg begynte hos Odd som læring i 2005, og stortrivdes i yrket, sier Ståle. – Odd var en god læremester.  Sparby jobbet hele læretiden sin hos Eierholen og tok fagbrevet/svennebrevet i 2008 Etter det fikk Ståle rørleggerjobb utenbygds.

Først lærling – nå eier

Etter mange år med arbeid utenfor distriktet og lange dager med pendling, fikk Ståle tilbud om å overta bedriften på Flisa. – Ståle var flink og pålitelig i alt han gjorde, sier Odd Eierholen. Derfor ville jeg gi han mulighet til å drive sitt eget. Det takket Flisa-gutten ja til og kjøpte både bedriften og forretningsbygget for et par år siden. I dag er det altså Ståle Sparby som er sjefen.

Over 30 års erfaring

Rørleggerbedriften holder til i Kaffegata på Flisa og utfører små og store rørleggeroppdrag. – Vi hjelper deg gjerne også med både planlegging og prosjektering, sier Ståle. Vi setter vår ære i å gjøre en god jobb. Ryktet går alltid foran en håndverker. Med over 30 års erfaring i bransjen vet vi hva som skal til for å gjøre kundene fornøyd. Det er godt og effektivt håndverksarbeid, punktlighet og kvalitet.

Vi er i dag tre ansatte med fagkompetanse innen våtrom og rørleggerarbeid. Vi betjener kunder i hele Glomdalsdistriktet.

Kom gjerne innom å slå av en prat med oss om du har planer om nytt bad, installering av varmeanlegg, ren oppussing eller om du har et rehabiliteringsprosjekt.